A következő élő közvetítés része Putyint becsaphatta a hadvezetés, ezer felett a civil halottak száma

Trump arra biztatta Putyint, hogy hozzon nyilvánosságra Bidenre nézve kompromitáló információkat

Getty Images
Getty Images

A Just the News című lapnak nyilatkozott a korábbi amerikai elnök az ukrajnai háborúról, amiben elmondta, szerinte itt az ideje, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök nyilvánosságra hozza a birtokában lévő információkat és adatokat, amelyek a Biden család kényes üzleti ügyeit bizonyítják Kelet-Európában.

Trump itt arra a 2020-as szenátusi jelentésre hivatkozik, ami felfedte, hogy Jelena Baturina orosz oligarcha, akinek a férje akkoriban Moszkva polgármestere volt, 3,5 millió dollárt adott egy olyan cégnek, melynek társalapítója Biden fia, Hunter Biden volt. Az azonban azóta sem derült ki, hogy a cég miért kapott ilyen mértékű anyagi támogatást az orosz üzletasszonytól.

Hogy lehetséges az, hogy a moszkvai polgármester felesége ennyi pénzt adjon a Biden családnak? Azt hiszem, Putyin tudná erre a választ, és valószínűleg hajlandó is lenne most elárulni

– elmélkedett ezzel kapcsolatban Donald Trump.

Hunter Biden ellen egyébként zajlik az esküdtszéki vizsgálat esetleges adósértések, külföldi lobbitevékenységek és pénzmosás miatt. Ő maga minden ellene felhozott vádat következetesen tagad.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik