Nagyvilág

Hétemeletes épületből zuhant ki egy család Svájcban, négyen meghaltak

A svájci rendőrség tájékoztatása szerint holtan találtak három felnőttet és egy gyermeket Montreux városában csütörtökön reggel 7 óra körül, miután kizuhantak egy hétemeletes lakóépületből, írja a Washington Post.

A hatóságok közölték, az áldozatok francia állampolgárok és egy család tagjai.  Az elhunytak közt van egy 40 éves férfi, 41 éves felesége, a nő ikertestvére és a pár 8 éves kislánya. 15 éves fiuk életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az ügyben nyomozást rendeltek el, hogy megismerjék a tragédia körülményeit. Egyelőre nem áll fenn annak a gyanúja, hogy az esettel egy időben valaki más is tartózkodott abban az apartmanban, ahonnan kizuhantak a család tagjai.

Alexandre Bisenz, a rendőrség helyi szóvivője az AP megkeresésére nem tudta megerősíteni ugyanakkor azokat a svájci lapértesüléseket, miszerint az öt áldozat saját akaratából ugrott le az épületből.

Montreux egy elég felkapott tóparti város, turisztikai vonzerejét főként a minden évben megrendezett nagyszabású jazz fesztivál adja.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik