Nagyvilág

Íme egy látszólag jól elkapott kép egy bikinis nőről – a valóság sokkal szomorúbb

Milliós nézettségű videóban leplezi le az Insta-hazugságot a fotón szereplő nő.

Az Instagramra kerülő fotók nem feltétlenül a teljes igazságot mutatják meg – ezt mindenki tudja, aki látott már posztokat a közösségi oldalakon. De hogy mennyire félrevezető lehet a fotókon megjelenített világ, arra remek példákat mutat be egy Erica Romy nevű TikTok-felhasználó.

A nő testpozitív videókat készít az oldalra, a legnézettebb posztban arról a fotóról mesél, ami saját Instagram oldalán a legnépszerűbb volt, azaz a legtöbb like-ot kapta.

A fényképen a nőt bikiniben láthatjuk, a képen mosolyog, látszólag minden a legnagyobb rendben.

Nos, ez idő tájt Romy valójában egy durva étkezési zavarral küzdött. És mint mondja, azon a bikinis napon például annyira éhes volt, hogy alig emlékszik bármire a kép készítésének körülményeiről.

Azt mondja, rengetegen írtak neki akkor, hogy mennyire szép lapos a hasa – ő pedig a dicséretek nyomán még szigorúbban kezdett fogyókúrázni. Vagyis inkább: koplalni.

Minél több bókot kaptam, annál kevesebbet ettem.

És az is kiderül, hogy a képben sincs semmi természetes. Hiába tűnik úgy, hogy egy remekül elkapott pillanatot láthatunk – a fotó főszereplője szerint ez is csak kamu: több száz felvétel után sikerült ezt a képet összehozni, mert egyiken sem volt elégedett a pózzal.

A leleplező videó viszont tényleg sikeres lett: több mint 1,1 milliószor látták a TikTokon.

@eribodysbeautiful

✨Behind My Most Liked Pics✨ pt7 ##greenscreen ##fyp ##edrecovery ##bodyacceptance

♬ edamame - bbno$

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik