Nagyvilág

Elhagyott lakótelepen várja a világvégét egy 53 éves férfi

Az 53 éves Leslie Southam szüleivel várja az apokalipszist egy elhagyott walesi lakótelepen – írja a Mirror. A szállodai takarítóként dolgozó férfi úgy véli, hogy a világvége hét éven belül eljön.

A család az 1970-es évek közepe óta él Brynmefysben, akkoriban a lakótelep még egy élettel teli közösség volt. Az 1980-as évek óta szinte mindenki elköltözött a környékről, a 29-ből már csak három házban élnek. A lakótelepet a természet szép lassan kezdi elfoglalni.

Southam szerint közel vagyunk Jézus Krisztus második eljöveteléhez és az apokalipszishez.

A férfi 80 éves anyjával és 79 éves apjával él Brynmefysben, mint mondta, mindhárman szeretik a környéket. A helyi tanács régóta ígéri, hogy rendbe hozza a lakótelepet, de nem tesznek semmit. Southamék otthona az 1990-es években átesett egy alapvető felújításon, de a férfinek nincsenek további tervei az ingatlannal, főleg a világvége miatt.

fhm / Getty Images Illusztráció.

Egyes brynmefysi házakban az évek során védett denevérek költöztek be, ez pedig a lerombolást is megnehezíti. A szennyvízhálózat sincs jó állapotban, a megoldáshoz kivásárlásra lenne szükség, Southam szerint ugyanakkor egyelőre nem ajánlottak nekik elég magas árat. A sajtóvisszhang miatt a lepusztult környékre előszeretettel járnak a fiatalok, akik úgy vélik, hogy a hely elátkozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik