Nagyvilág

Parkolási vita miatt gyilkoltak meg egy brit házaspárt

Stephen Barnes / Getty Images
Stephen Barnes / Getty Images
Hidegvérrel, a saját házukban gyilkolták meg vasárnap este a 33 éves Jennifer Chapple-t és férfjét, a 34 éves Stephent az angliai Norton Fitzwarrenben. A hatóságok két férfit vettek őrizetbe, akik a gyanú szerint egy parkolási vita miatt végeztek a házaspárral.

Brutális kettős gyilkosság sokkolta az Anglia déli részén fekvő kisváros, Norton Fitzwarren lakóit – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Egy lakó november 21-én, este háromnegyed tíz körül hallott szörnyű sikolyokat egy házból. Nem sokkal később a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre. Két házat kordonoztak körbe és több sátrat állítottak fel körülöttük. A helyiek szerint összesen 30 szirénázó jármű gyűlt össze pillanatok alatt az egyébként csendes környéken, és a házak fölött megjelent egy helikopter is.

Az egyik házban súlyos sérülésekkel feküdt Stephen és Jennifer Chapple. A mentők hiába küzdöttek, egyikük életét sem tudták megmenteni. A férfit és a nőt is megkéselték. A gyilkosságok idején a házban tartózkodott a házaspár két kiskorú gyermeke is, akiket ugyan nem ért bántódás, de iszonyatos megrázkódtatáson mennek keresztül. Rájuk egyelőre a rendőrség különlegesen képzett szakemberei vigyáznak.

A kettős gyilkossággal kapcsolatban egy 34 és 67 éves férfit tartóztattak le. A rendőrség annyit közölt, hogy a tragikus ügynek voltak előzményei, minden szereplőt ismertek korábbról. A szomszédok szerint a gyanúsítottak és az áldozatok között egy régóta húzódó pakolási vita miatt mérgesedett el a viszony.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik