Nagyvilág

Fia telefonhívása mentette meg az apa életét

Getty Images
Getty Images
Élete mélypontján a norfolki Aaron Cargill úgy érezte, nincs tovább, legjobb lenne, ha véget vetne az életének. Már begyalogolt a tengerbe, amikor hirtelen megcsörrent a telefonja.

Nagyon nehezek voltak a 38 éves Aaron Cargill utóbbi évei. A férfi 2018-ban még boldogan élt a párjával Oxfordban, de aztán elveszítették a babájukat, ami miatt megromlott a kapcsolatuk, és nem sokkal később szakítottak – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Négy hónappal később Aaronnak nem volt sem lakása, sem állása, ezért vissza kellett költöznie hányatott gyerekkora helyszínére, Norfolkba. Nem sokkal később a férfi nagynénje súlyos szívrohamot kapott. Miután Aaron meglátogatta őt a kórházban egyedül járta a várost, kezében a szemeteszsákokban tartott összes holmijával.

Aaron úgy érezte, nem tud több fájdalmat elviselni. Kiült a tengerpartre, és azon gondolkodott, hogy kinek hiányozna, ha nem lenne többé. Arra gondolt, valószínűleg senkinek, ezért azzal a szándékkel ment be a vízbe, hogy nem jön ki többé.

Amint a lábai a vízhez értek, megcsörrent a telefonja. Aaron nagyon meglepődött, mert mindig némán, vagy rezgőn tartja a készüléket, vagyis nem szokta hallani a csörgését. Felvette, a 20 éves fia volt az, aki csak annyit kérdezett tőle, hogy hogy van. Aaron abban a pillanatban helyre billent, el sem hitte, mire készülődött percekkel korábban.

Aaron Cargill azt mondja, egész felnőtt élete során küzdött szorongással és depresszióval, de korábban sohasem hatalmasodtak el rajta ennyire a tünetek. Az életét a fia mellett a kutyájának köszöni, aki miatt akkor is felkel reggelente, ha éppen úgy érzi, semmihez nincs ereje.

Aaron azóta „It’s Okay” névvel saját ruhamárkát alapított, hogy segítsen felhívni a figyelmet az öngyilkosságra, és a depresszió veszélyeire.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik