Nagyvilág

Akkora melleket csináltatott magának a 23 éves modell, hogy a cipőit sem tudja bekötni

knape / Getty Images
knape / Getty Images
A 23 éves Amber May személyes küldetésének tekintette, hogy álomteste legyen. Célja megvalósítására eddig 70 ezer fontot (kb. 30 millió forintot) költött.

A plasztikai beavatkozások iránti függőségéről beszélt egy interjúban Amber May, 23 éves, leicestershirei modell, aki extrém méretű, háromezer köbcentis melleket csináltatott magának – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

May öt évvel ezelőtt végeztette el az első plasztikai műtétjét, eddig összesen nyolc beavatkozást végeztek rajta. A mellnagyobbításon kívül volt még többek között két orrműtétje, egy arczsíreltávolítása, és brazil fenékemelőműtétje is.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

David Clic photography (@davidclicphoto3) által megosztott bejegyzés

A fiatal nő eddig 70 ezer fontot (kb. 30 millió forintot) költött szépészeti beavatkozásokra, melyek árát az OnlyFans-en keresi meg, ahol pénzért oszt meg erotikus tartalmakat a követőivel. A platformon ő az egyik legnépszerűbb tartalomszolgáltató.

Azt mondja, szereti, hogy az átlagostól eltérő, művi külseje van. Minden beavatkozásnak előre örül, és mindig úgy várja a következőt, mintha ez valamiféle hobbi lenne. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb azóta, amióta belekezdett a teste átműttetésébe. Nem azért plasztikáztat, mert másoknak akar tetszeni, csakis önmagáért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Clic photography (@davidclicphoto3) által megosztott bejegyzés

May, bár elégedett a külsejével, még koránt sem végzett a beavatkozásokkal. Szeretne még nagyobb, négyezer köbcentis melleket, de a fenekén és az orrán is tervez még további beavatkozásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik