Nagyvilág

Azért ölte meg a feleségét és a három gyerekét egy kaliforniai férfi, mert nem tudta eltartani őket

NBC News
NBC News
A legidősebb fia holttestével az autójában hajtott egy rendőrkapitánysághoz egy férfi 2019 októberében, a kaliforniai Mount Shastaban.  Odabent bevallotta, hogy a másik két gyerekét, és a feleségét is meggyilkolta, mert miután elveszítette az állását, képtelen volt megbirkózni a tudattal, hogy nem tud gondoskodni a családjáról.

Háromszoros életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte november 10-én, egy kaliforniai bíróság az 55 éves Shankar Hangudot a családja meggyilkolásáért. Mivel több embert ölt meg, a férfi feltételesen sem bocsátható szabadlábra, vagyis biztosan rács mögött tölti a hátralévő életét – írja az NBC.

Az indiai származású Shankar az IT-szektorban dolgozott adatszakértőként, de miután elveszítette az állását, labilissá vált és megromlott a kapcsolata a feleségével. Miután a legidősebb, 20 éves fia holttestével az autójában feladta magát a rendőrségen, a férfi közölte a nyomozókkal, hogy a kapitányságtól 320 kilométerre fekvő lakásában további három holttestet találnak, a 45 éves feleségéét, illetve a fiatalabb, 16 és 13 éves gyerekeiét.

Hangud bűnösnek vallotta magát három gyilkosságban, illetve azt vallotta, hogy segített a feleségének öngyilkosságot elkövetni. Tettét azzal magyarázta, hogy az állása elveszítése után nem tudott gondoskodni a családjáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik