Nagyvilág

Összeomlott a szerb parlament egykori botrányhősnője

Youtube.com
Youtube.com
A szexszimbólumként emlegetett volt képviselőt ideggyógyászati klinikán kezelik.

A korábban nemi szervével is dicsekvő egykori szerb képviselőnő bekerült a Laza Lazarevic belgrádi ideggyógyászati klinikára, amit a szerbek nemes egyszerűséggel bolondokházának neveznek – írja a belgrádi bulvársajtó alapján a Délhír. A portál emlékeztet rá, sokak szerint Nevena Adzemovic volt az, aki bevitte a valóságshow-t a szerb parlamentbe.

A Blic szerint a 38 éves nőt idegösszeomlással vitték a klinikára, de később azt is megállapították, hogy tiltott szerek voltak vérében. Állítólag miután összeveszett az anyjával, feldúlta a lakást, majd bevett több nyugtatót és alkoholt ivott. Jelenleg állandó orvosi felügyelet alatt áll.

A Délhír portréjában azt írta, Nevena Adzemovic politikai pályafutása előtt egy materialista világot éltető női együttes tagja volt, de modellkedett is. 2011-ben egyik napról a másikra bukkant fel a politikai életben, a kormányzó Szerb Haladó Párt színeiben.

Amikor ott már kínossá vált, átigazolt az Új Szerbia pártba, amelynek két évig (2012-től 2014-ig) parlamenti képviselője is volt. Bár csak egyszer szólalt fel, népszerű lett, a szerb parlament szexszimbólumának tartották, ám két év múlva eltűnt a politikai színtérről.

A bulvárlapok szerint nem vetette meg a kábítószert, de egyébként is labilis volt. Ismerősei szerint a volt képviselőnő még nem tudta feldolgozni, hogy válása után búcsút kellett mondania korábbi, könnyű életének. Nevena Adzemovic volt férjét hét éve illegális fegyvertartásért tartóztatták le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik