Nagyvilág

Orbán Viktor kockás ingben péntektől vasárnapig, a rádiótól Szabadkáig

MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher
MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda / Benko Vivien Cher
A kormányfőnél alapdarab lett a diák- és tanárlázadás egykori jelképe.

Figyelemmel kísérve a miniszterelnök nyilvános megjelenéseit,  szembeötlő, hogy Orbán Viktor visszatért régi nagy kedvencéhez, a kockás inghez. A kormányfő az elmúlt napokban szinte semmit nem is változtatott öltözködési stílusán.

Úgy tűnik, teljesen rehabilitálta az egykori diák- és tanárlázadás jelképének számító kockás inget, amelynek immár akár reklámarca is lehetne. Péntek hajnalban abban bukkant fel az állami rádióban (kiemelt kép), majd később az idősek között.

Orbán Viktor Facebook-oldala szerint vasárnap délután a kockás ingben sütött süllőt Lázár Jánossal is, majd abban kirándult Szabadkára is. Erről már a Szabad Magyar Szó írt. Többször is.

Orbán Viktor nem hivatalos látogatásáról ő maga nem osztott meg képet, de több fotó, szelfi is felkerült a közösségi hálóra arról, hogy járt a Városháza kilátójában, dísztermében.

A látogatás azért különösen érdekes, mert a portál szerint a magyar kormányfő vasárnap egy szabadkai étteremben ebédelt, miközben hivatalosan egykori miniszterével falatozott. Az biztos, hogy Szabadkán fotó készült arról is, hogy délután törökkávét vett, természetesen kockás ingben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik