Nagyvilág

A potenciális vevők megnézték a lakást – bilincsbe verték őket

A túlbuzgó szomszédok miatt kerültek kellemetlen helyzetbe a rendőrök

Michigani rendőrök megbilincseltek három fekete férfit, akik épp egy házbejáráson voltak.

Augusztus elsején Roy Thorne és 15 éves fia, Samuel találkozott egy ingatlanközvetítővel, bizonyos Roy Brownnal, hogy együtt megnézzenek egy eladó házat Grand Rapidsben.

Az ingatlanos épp körbevezette az érdeklődőket a házban, amikor váratlan esemény történt: a rendőrség körbevette az épületet.

A rendőrök fegyvert fogtak az apára, majd a házban tartózkodók feltartott kézzel kijöttek az épületből. Mindhármukat azonnal megbilincselték.

Féltem. Féltettem a fiamat

nyilatkozott az esetről Thorne. A három férfiról csak akkor került le a karperec, amikor a rendőrök megvizsgálták Brown ingatlanközvetítői igazolványát.

A rendőrök ezek után elbeszélgettek a hatóságokat riasztó házaspárral: a szomszédok ugyanis azzal tárcsázták a vészhelyzetekre fenntartott 911-es hívószámot, hogy rablók járnak a házban. Mint kiderült, július 24-én valóban betörtek az épületbe, és az eset után egy személyt letartóztattak. A szomszédok azt hitték, a betörő tért vissza a tett színhelyére.

A katonaként háborút is megjárt Thorne szerint ha fehér lenne a bőrszínük, nem fordulhatott volna elő ilyen kínos eset. Az ingatlan három hete került eladósorba, azóta állítólag mintegy negyven alkalommal nézték meg potenciális vevők – minden gond nélkül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik