Nagyvilág

Halálra éheztette 18 éves autista gyerekeit

Tragédia Washington államban.

Letartóztattak egy amerikai nőt, miután közölte: hagyta meghalni gyerekeit.

Sherrie Lynn Hill augusztus 5-én kivizsgálásra ment Silverdale-ben (Washington állam), és elmondta: az elmúlt időszakban hat alkalommal kísérelt meg öngyilkosságot, 18 éves autista ikergyerekei pedig holtan fekszenek az otthonában.

Egy szociális munkás értesítette a hatóságokat; tűzoltókat küldtek ki a helyszínre, akik holtan találták a két fiatalt, Chelsea és Connor Hillt. A New York Post cikke szerint az ikreket halálra éheztették.

Az anya vallomásában elmondta: kicsúszott a talaj alóla az elmúlt időszakban. Nem emlékszik rá, hogy aludt volna az utóbbi három napban.

A gyerekeit elhanyagolta, nem tud visszaemlékezni, mikor adott nekik utoljára enni.

Napokkal korábban bement az ikrek szobájába – amelynek ajtaját eltorlaszolta – és azt vette észre, hogy gyerekei már nem élnek. Ezek után többé nem nyitott be a hálóba, a hatóságokat pedig nem értesítette. Sherrie Lynn Hill azt állítja, tette nem volt szándékos. Így védekezett:

Ennyire bolond vagyok.

A nő azt mondja, nem hiszi el, hogy ilyesmi megtörténhetett. Egy helyi lap cikke szerint amikor arról faggatták, miért nem jelentette az esetet, azt mondta, a depresszió annyira elhatalmasodott rajta, hogy képtelen volt erre.

 

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik