Nagyvilág

Régen utálta, ma már virágzó karriert köszönhet ritka rendellenességének

Igazi különlegességével jó pénzt keres az OnlyFansen.  

A 31 éves ausztrál nő, Evelyn egy ritka rendellenességgel, uterusz didelphysszel, azaz kétméhűséggel született. Két hüvelye van saját méhnyakkal, méhhel és petefészekkel mindkét oldalon. Az indy100 szerint egy embert érint 3000 ezerből (Ha ez igaz, akkor ebből a 3000-ből 1500 férfi, így már csak fele olyan ritka.)

Evelyn korábban prostituáltként kereste a kenyerét, elég jól, aztán az előfizetéses OnlyFans lett a fő bevételi forrása. Szexmunkásként nem árulta el előre a vendégeinek, hogy két vaginája van, sokáig utálta is, hogy ezzel kell élnie, de aztán megbarátkozott vele, ekkor ment fel az OnlyFansre. Azonnal hatalmas érdeklődés lett utána.

Még korábban volt egyszer egy nőgyógyász kliense.

A szexi foglalás egy orvosi vizsgává vált, ami elég bizarr volt. Elbűvölte, ez valami olyan, amivel a szakemberek sem feltétlen találkoznak

írta egy alkalommal a Redditen.

Azóta egy egészséges babának adott életet, dacára annak, hogy az orvosok azt mondták, nem fog képes teherbe esni. A kettős reprodukciós rendszere miatt a jobb oldalán hordta ki a babát, ami miatt a bal oldalnak „saját fantom terhessége volt”.

View post on imgur.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik