Nagyvilág

A tengerbe ölte saját lányait, hogy embertelen fájdalmat okozzon az anyjuknak

Egész Spanyolországot sokkolta a kegyetlen bűntény.

Felkavaró, az egész országot megrázó bűntény történt Spanyolországban, amelynek két kislány esett áldozatául. A hatéves Oliviával és az egyéves Annával a saját apjuk végzett kegyetlen módon, mindezt azért, hogy embertelen fájdalmat okozzon az édesanyjuknak.

A brit Mirror azt írja, az elkövető, Tomas Gimeno április végén vette magához a lányait és ismeretlen helyre távozott velük. A férfi nem sokkal korábban közölte a lányok anyjával, hogy soha többé nem fogja látni a gyerekeit. Gimeno azért haragudott meg a nőre, mert az összejött egy gazdag belga férfivel, mielőtt elrabolta a lányait, meg is verte az idősebb férfit, aki azonban nem jelentette az esetet a rendőrségen, mert nem akarta még jobban felbőszíteni Gimenót.

A rendőrségi jelentés szerint az apa kábítószert adott a lányainak, egy nagy sporttáskába gyömöszölte őket, a táskához horgonyt rögzített és Tenerife partjainál a tengerbe vetette azt. Abban bízott, hogy így soha nem találják meg a lányok holttestét, így soha senki nem lehet abban biztos, hogy vajon életben vannak-e még, és ha igen, hol vannak, ezzel is súlyosbítva a kínt, amit az anyjuknak okoz.

A férfit a rendőrség kézre kerítette, ezután kezdtek el a víz alatt kutatni a maradványok után. A nagyobbik lány holttestére azóta rábukkantak, a halottkém a halál okaként tüdőödémát állapított meg. Húga holtteste viszont azóta sem került elő, és félő, hogy már nem is fognak rátalálni.

A bűntény sokkolta Spanyolországot, Jose Manuel Bermudez, a tenerifei Santa Cruz polgármestere megdöbbenve nyilatkozott az eset után, Spanyolország miniszterelnök, Pedro Sanchez pedig azt írta, minden támogatást készek megadni a gyászoló anyának, akinek a fájadalmát elképzelni sem tudják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik