Nagyvilág

Rálőtt a reklamáló vendégre egy mekis dolgozó

Jakub Porzycki/NurPhoto/AFP - Illusztráció
Jakub Porzycki/NurPhoto/AFP - Illusztráció
Aztán főnöke hazaküldte „mert lelőtt valakit”.

Rálőtt egy reklamáló vendégre kedden hajnalban egy dolgozó az Arkansas állambeli Little Rock város egyik McDonald’s éttermében – jelentette a helyi sajtó. A rendőrségi jelentés szerint a járárőket hajnali fél négy előtt riasztották az étteremhez, lövöldözés miatt.

Szemtanúk elmondása szerint egy 32 éves férfi kezdett el panaszkodni, miután átvette rendelését az autós ablaknál, közölve, hogy nem kapott visszajárót. Először az étteremben dolgozó nővel veszett össze, majd egy másik, 39 éves férfi dolgozóval, az éttermen kívül, és a rendőrségi jelentés szerint egy szemtanú által készített videón látszik, ahogy a dolgozó megüti a vendéget.

Ezután a Willie Holmes nevű mekis dolgozó előkapott egy fegyvert, és rálőtt a vendégre, akinek a kezét érte a lövés. A 32 éves Jessie Rose-t kórházba szállították. Azt nem közölték, hogy milyen súlyos volt a sérülése. Holmes az eset után visszament az étterembe, aminek vezetője hazaküldte, „mert lelőtt valakit”.

A rendőrség egyelőre nem tartóztatta le a lövöldöző mekis dolgozót, és csak annyit közöltek, hogy nyomozást folytatnak az esettel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik