Nagyvilág

Kilakoltatása után 12 évvel visszatért egykori lakásába egy romániai férfi, és megölte az ott dolgozó munkásokat

Egy 60 éves romániai férfi halálra késelt két munkást egy panellakásban, ahonnan 12 évvel korábban lakoltatták ki – írja a Főtér.ro.

A két áldozat épp a moldvai Oneşti településen található lakás felújításán dolgozott, amikor megjelent a dühös férfi, aki hívta fel a rendőrséget, hogy fogva tartja a két szakmunkást, és végezni fog velük, ha nem kaphatja vissza a régi otthonát.

A rendőrség és a tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre – a tömbház előtti utcát teljesen lezárták –, de amikor betörték a tömbházlakás bejárati ajtaját, a férfi már megkéselte az áldozatait, egyikük a helyszínen, a társa a kórházban halt meg. Az elkövetőt lábon és kézen lőtték, majd őt is kórházba szállították.

A rendőrség hétfő este 24 órára őrizetbe vette a férfi feleségét is, miután kiderült, hogy a túszdráma és a gyilkosságok idején ő maga is abban a panelházban tartózkodott, ahol a bűncselekmény történt. A nő táskájában ugyanolyan műanyag gyorskötözők voltak, mint amilyenekkel a két munkás kezét is megkötötték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik