Nagyvilág

Péniszalakú szigetet talált egy nő a Csendes-óceánon

Google Maps
Google Maps
Alig hitt a szemének az a michigani nő, aki a Google térképének böngészése közben egy péniszformájú szigetet talált a Csendes-óceánon, Új-Kaledóniától keletre. Azonnal lementette a koordinátákat, nehogy a barátai azt higgyék, csak a fantáziája piszkos.

A virtuális utazás, vagyis a Google műholdas térképének böngészése az 50 éves Joleen Vultaggio egyik kedvenc hobbija. A michigani nő talált már néhány furcsaságot, miközben a számítógépe mellett ülve fedezte fel a világot, de amit a legutóbb talált, az minden eddiginél furcsább – írja a News.com.au.

A trópusi paradicsom, melynek padlizsánalakja van az új-kaledóniai Szentháromság-szigethez (Trinity Islands) tartozik. A hosszúsága nagyjából 500 méteres lehet, de persze a méret nem számít. Azt nem tudni, élnek-e rajta emberek, de a legközelebbi, biztosan lakott sziget, Ouvéa népessége is csak 3400 fő körül mozog.

Mielőtt megosztotta volna a barátaival a felfedezését, Vultaggio gondosan elmentette a sziget koordinátáit, mert attól tartott, hogy azzal vádolják majd, hogy viccből, ő maga szerkesztette a képet.

Ha szeretne meggyőződni arról, hogy a nőnek igaza van, és közelebbről is megnézné a fura formájú szigetet, másolja be a Google térkép keresőjébe a következő koordinátákat: 20°37’37”S 166°18’02”E majd váltson műholdas nézetre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik