Nagyvilág koronavírus

A rendőrség példát akar statuálni a luxusétteremmel szemben, ahol Rita Ora karanténbulit tartott

Teljesen bezárathatja a rendőrség azt a londoni luxusétteremet, ahol a szigorú járványügyi rendelkezések ellenére Rita Ora énekesnő születésnapi bulit tartott az ősszel.

A rendőrség csütörtökön a Kensington és a Chelsea tanács meghallgatásán a Notting Hill-i Casa Cruz étterem működési engedélyének visszavonását kérte. A hatóság szerint a vendéglátóhely üzemeltetői súlyosan megsértették a járványügyi szabályokat – számolt be a Guardian.

A popsztár már korábban bocsánatot kért a nagy botrányt kavaró parti miatt. A november 28-án megtartott zártkörű összejövetelen 17-en vettek részt, köztük Cara és Poppy Delevingne modellek is.

Rita Orának azonban másodszor is nyilvános bocsánatot kellett kérni, amikor kiderült, hogy egy külföldi utazása miatt a születésnapján valójában otthoni karanténban kellett volna tartózkodnia.

A rendőrség állítása szerint az énekesnő alkalmazottai 5000 fontot ajánlottak az étteremnek, ha gyorsan megszervezik a bulit, és beengedik a partizókat.

Ian Davis, a londoni rendőrség munkatársa a meghallgatáson azt mondta, az engedély visszavonása „egyértelmű üzenet lesz, hogy senki nem állhat a törvények felett, és mindenki felelősségre vonható”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik