Nagyvilág

Belehalt az idős nő, hogy korábban halottnak hitték

Végül a kórházban hunyt el. Leállt a szíve, már nem tudták megmenteni.

A 76 éves báródbeznyei asszonyt kihűléses tünetekkel szállították a nagyváradi megyei sürgősségi kórházba, miután napokig a fűtetlen házában hevert a földön, még azt követően is, hogy megtalálták. A kezelésével jól haladtak, azt tervezték, hogy kiengedik a kórházból, de állapota hirtelen romlani kezdett, leállt a szíve. Orvosai próbálták újraéleszteni, de az asszony végül életét vesztette – írja a Maszol.ro.

Mint korábban megírtuk, a nőhöz szomszédai azért riasztották a rendőröket, mert már napok óta nem látták. A rendőr a földön fekve találta. Életjelet nem tapasztalt, ezért saját hatáskörében halottnak nyilvánította, szólt a háziorvosnak, aki a késői időpont miatt már nem ment ki. A rendőr értesítette a rokonokat, majd a halottnak hitt asszonyt otthagyta a földön és elment.

Másnap a rokonok megérkeztek, hogy előkészítsék a temetést és amikor az asszonyt bele akarták helyezni a koporsóba, hatalmas meglepetés érte őket: az asszony magához tért, elkezdte mozgatni végtagjait és megszólalt. A báródbeznyei helyszínen eljáró, a nőt tévesen halottnak nyilvánító, majd segítség nélkül magára hagyó rendőr ellen a Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnvádi eljárást kezdeményezett.

Kapcsolódó
Majdnem belehalt az idős nő abba, hogy halottnak hitték
A rendőr halottnak nyilvánította a báródbeznyei asszonyt, aki éppen akkor tért magához, amikor koporsóba akarták tenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik