A következő élő közvetítés része Felesége kéri Trumptól, ismerje el a vereségét, Biden a Balatonon járt nászúton

Ennyi szavazat nincs még megszámolva

Arizona: Biden majdnem százezer szavazattal vezet, de még hatszázezer szavazatot meg kell számolni. Ennek háromnegyede magyar idő szerint éjjel fog kijönni. Ennek ellenére Arizonát már a Fox News is Bidennek adta.

Nevada: Biden kevesebb mint nyolcezer szavazattal vezet, és a szavazatok 14 százaléka még nincs megszámolva. Ezek nagy része levélszavazat, ami inkább a demokraták felé húz. Itt csütörtök délután-este lesz eredmény.

Georgia: Trump nyolcvanezer szavazattal vezet, de még 250 ezer levél és előzetes szavazat visszavan a számlálásból. Ezek nagy része a Demokratákhoz húzó Fulton és DeKalb megyékből származik. Fulton holnap reggelre meglehet.

Michigan: Biden több mint 37 ezer szavazattal vezet, amit Trumpnak nehéz lesz behoznia, mert a nagyon demokrata Wayne megyéből vannak vissza szavazatok. Magyar idő szerint ma éjfélre lehet eredmény.

Pennsylvania: Trump 53-45-re vezet Bidennel szemben, de messze vagyunk még a végétől, a szavazatok majdnem húsz százaléka még visszavan, és a legtöbb a Demokraták felé hajlik majd. Akár az is lehet, hogy csak péntekre lesz eredmény.

Észak-Karolina: Már mindent megszámoltak, és Trump 76 ezer szavazattal vezet, de közben valahogy előkerült 117 ezer levélszavazat, és egy csomó ismeretlen előzetesen leadott szavazat. November 12 a határidő, ameddig ezeknek a törvény szerint be kell érkezniük, tehát lehet, hogy csak egy hét múlva lesz itt eredmény.

Biden győzelméhez elég, ha Michiganben és Nevadában nyer, de nem veszti el Arizonát, amire egyébként kevés is az esély.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik