Nagyvilág

Két nő fulladt bele a folyóba: a biztonsági kamera képei mindenkit megdöbbentettek

Két nő fulladt bele egy folyóba a kínai Nandzsingban. A tragikus esetet akkor kapta fel a média, amikor a közösségi portálokon fotók jelentek meg a holttesteket kihalászó búvárokról. Nem sokkal később kiszivárogtak egy biztonsági kamera képei is, melyek mindenkit megdöbbentettek.

Az áldozatok barátnők, exkollégák voltak. A felvételek tanúsága szerint békésen sétálgattak együtt a parton, majd valami egészen váratlan történt – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

A két nő nyugodtan beszélgetett, semmi sem utalt arra, ami aztán bekövetkezett. Amikor az egyik, narancsszínű kabátot viselő nő lehajolt, hogy bekösse a cipőfűzőjét, a fekete kabátot viselő társa hirtelen rátámadt, és megpróbálta a vízbe lökni.

Fotó: Weibo

A narancskabátos nőnek sikerült megkapaszkodnia a támadójában. Birkózni kezdtek, majd mindketten a vízbe zuhantak és megfulladtak. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Bár egyelőre senki sem tudja, hogy mi állhat a tragédia hátterében, felröppent egy pletyka, ami szerint a fekete kabátos nő depresszióval, és más pszichés betegségekkel küzdött.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: A. Aleksandravicius / Getty)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik