Nagyvilág koronavírus

Trump az Y. M. C. A.-re rázta, megosztó, de osztják

Rekordokat dönt arizonai tánca nézettsége.

Rekordokat dönt az amerikai elnök tucsoni kampánygyűlésén előadott táncának nézettsége az amerikai tévékben és a közösségi médiában, írta az amerikai közszolgálati rádióra (NPR) hivatkozva az állami hírügynökség. Donald Trump beszéde végén, a Village People 1978-as Y. M. C. A. című slágerére rázta magát a pódiumon.

Először csak az öklével mutatta a ritmust, tapsolt, integetett, végül táncra perdült. Egyes kommentátorok szerint ez üde színfolt volt,  Trump táncát a TikTok videómegosztón is közzétették, ahol óriási lett a nézettsége.

Akarsz egyet rázni, hogy megszabadulj a rosszkedvedtől, de nem tudod a lépéseket? Akkor kérj egy táncot Donnal (Trumppal), és engedd, hogy Trump elnök megtanítsa neked a legjobb mozdulatokat

– mondta Stephen Colbert, a CBS éjjeli szórakoztató showjának vezetője, és utánozta is az elnök mozdulatait. A táncos videót megosztották Trump munkatársai és családtagjai is.

„Imádom!” – írta a Twitteren Ivanka Trump. Apja tanácsadója azt „őrült partinak” nevezte, amikor olyan videó is előkerült, amelyen Trump kampánycsapata perdül táncra a színfalak mögött.

A CNN televízió munkatársa viszont kifejezetten elítélte Trumpot, mert a járvány idején táncol.

Jól érzi magát és táncol a 215 ezer amerikai sírja felett

– mondta Don Lemon kommentátor, utalva a koronavírus-járvány amerikai halálos áldozataira.

A Village People nem kifogásolta egykori slágere felhasználását.

Kiemelt kép: Donald Trump táncol az arizonai Tucson repülőterén tartott kampánygyűlésén mondott beszéde után, október 19-én.
MTI/EPA/Rick D’Elia

Ajánlott videó

Olvasói sztorik