Nagyvilág

Egy online társkeresőn találta meg élete szerelmét egy magányos vidra

Egy személyesen neki fejlesztett online társkereső oldalon talált társra egy angliai állatmenhely magányos vidrája. A hányatott sorsú állatra ráfért már egy kis boldogság.

Harris, a tízéves vidra borzasztóan magányos volt, mióta párja, a 16 éves Apricot elpusztult. A gondozói azonban nem hagyták sokáig szomorkodni, az interneten kerestek neki új társat – írja a CNN.

Harris, az ázsiai kiskarmú vidra, másként törpevidra 2016 óta élt egy angliai fókamenhelyen. A Cornish Seal Sanctuary gondozói az után fogadták be őt, hogy a Welsh Mountain állatkertben élő családja kiközösítette. Apricot mellett Harris új, boldog életet kezdett, aminek azonban néhány hete tragikus vége szakadt.

Látva Harris vígasztalhatatlanságát, a gondozói készítettek áltárskeresőt és készítettek rá egy profilt a vidra nevében. Vonzó, ölelkező, másokat nagyon jó meghallgató vidra horgászik a szerelemre – írták.

Kép: Cornish Seal Sanctuary

Hamarosan akadt is egy érdeklődő: Pumpkin, aki egy tengeri állatok számára fenntartott menhelyen él Scarboroughban. A története nagyon hasonlít Harriséra, az ő idős párja is a közelmúltban pusztult el.

Harris hamarosan Pumpkinhez költözik majd, a vidrák gondozói pedig remélik, hogy hamar egymásra találnak majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik