Nagyvilág

Fiatal lányokat kényszerített a neten, hogy alázzák meg magukat

Negyven év börtönre ítéltek az Egyesült Államokban egy férfit, aki legalább 150 lányt gyötört meg az interneten keresztül, arra kényszerítve őket, hogy egyre durvább szexuális tartalmú felvételeket küldjenek magukról – írja a New York Post.

A georgiai Mabletonban élő, 25 éves Benjamin Jenkins különféle álnevekkel és hamis profilokkal vette fel a kapcsolatot 13 és 16 év közötti áldozataival. Rávette őket, hogy intim képeket küldjenek magukról, majd azzal fenyegetőzött, hogy közzéteszi a fotókat a neten, vagy eljuttatja azokat a lányok családjának és ismerőseinek, hacsak nem küldenek szaftosabb, szexuális tartalmú felvételeket magukról.

Jenkins arra is utasította fiatal áldozatait, hogy mely testrészükről készítsenek fotókat és videókat, vagy milyen tárgyakat használjanak önmaguk szexuális kielégítésére, néhányukat pedig arra kényszerítette, hogy olyan felvételeket küldjenek neki, amin a saját vizeletüket isszák, vagy a vécét nyalogatják.

Miután egyik áldozata letiltotta, Jenkins beváltotta a fenyegetését, és elküldte a fényképeit szüleinek és barátainak, miközben azt követelte, hogy a lány újra vegye fel vele a kapcsolatot. Több lány aktfotóját is közzétette az interneten, a nevükben arra buzdítva más férfiakat, hogy keressék őket, mert örömmel szexelnének velük.

„Ezek az áldozatok egy ördögi körbe kerültek, ahonnan nem tudtak elmenekülni” – nyilatkozta Robert Hammer, a Jenkins elleni nyomozás ügyvivője.

„Óriási traumát okozott ezeknek a lányoknak és a családjaiknak, hogy kielégítse perverz vágyait” – mondta a vádat képviselő ügyész, Byung Pak, aki elképzelhetetlennek nevezte a férfi romlottságát.

A bíróság úgy döntött, Jenkins a negyvenéves börtönbüntetése után is csak feltételesen bocsátható majd szabadlábra, azaz élete hátralévő részét rendőri felügyelet alatt kell töltenie.

Kép: Cobb megyei seriffhivatal

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik