Nagyvilág

A 12. emeletről esett egy szék egy amerikai nő fejére

A 23 éves Annabel Sen éppen ebédelni indult a barátjával Manhattanben, amikor egy 12. emeleti  penthouse lakás teraszáról egyenesen a fejére zuhant egy fa pihenőszék – írja a New York Post.

A nő csodával határos módon túlélte a balesetet, de életveszélyes állapotba került, sürgősségi agyműtétet kellett végrehajtani rajta, amit később további két agyi operáció követett. A széket az erős szél sodorta le a teraszról.

Mindez még januárban történt, a nő azonban most pert indított az épület tulajdonosai és a lakás bérlői ellen, amiért a szeles idő ellenére nem gondoskodtak a bútor rögzítéséről.

Az ügyvédje szerint nagyon tehetséges, ígéretes karrier előtt álló nő agykárosodást szenvedett, a koponyája deformálódott. Munkahelyét ott kellett hagynia, az őszre tervezett harvardi mesterdiploma-szerzését el kellett halasztania, és kénytelen volt hazaköltözni a szüleihez. Jelenleg is zajlik a gyógykezelése, egyelőre kérdéses, vissza tudja-e oly mértékben nyerni a képességeit, hogy produktív életet élhessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik