Nagyvilág

Képzeletbeli ikertestvérére fogta tettét az erőszaktevő

22 év börtönre ítélték azt angliai erőszaktevőt, aki kitalált ikertestvérére akarta fogni a bűncselekményt – írja a Daily Mail. A 21 éves Khaled Argoub egy sötét parkba vonszolt egy húszas éveiben járó nőt Délnyugat-Londonban, ahol addig fojtogatta áldozatát, míg el nem ájult, ezt követően pedig szexuálisan is bántalmazta.

A térfigyelő kamerákon jól látható, hogy a férfi az éjszakai metróról leszállva követte a nőt. Argoub egy sötét, félreeső utcában érte be áldozatát, itt ragadta meg, majd vitte a közeli parkba. A nő végül a férfi kezeit harapva tudott kiszabadulni, a fojtogatástól szinte alig tudott beszélni.

A rendőrök gyorsan megkezdték a gyanúsított keresését, akinek mozgását a kamerák segítségével jól tudták követni. Mivel az áldozat körme alatt bőrdarabokat is találtak, az elkövetőtől DNS-minta is rendelkezésre állt.

Argoubt nem sokkal később el is kapták, a férfi egy kihallgatáson azt állította, hogy egypetéjű ikertestvére támadott a nőre.

A gyanúsított nem emlékezett rá, hogy mikor beszélt utoljára testvérével. Utóbb kiderült, hogy lakótársának már azt mondta, hogy nem élnek rokonai az Egyesült Királyságban. A férfi arra sem emlékezett, hogy hol volt a támadás éjszakáján, de valószínűsítette, hogy otthonában aludt. Az esetről készült felvételeket látva tagadta, hogy ő szerepel a videókon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik