Nagyvilág

Szétrepedt a hólyagja a kínai férfinak, aki 18 órán át nem ment el vécére

Saját kárán tapasztalta, hogy nem lehet a végtelenségig tartogatni.

Kevés kellemetlenebb dolog létezik annál, mikor úgy érzi az embert, hogy mindjárt bepisil, de nem tud vécére menni. Az ok teljesen mindegy, lehet hogy utazás közben kap el bennünket az inger, a moziban, vagy olyan tevékenység közben, amit képtelenek vagyunk félbeszakítani, a végeredmény így is, úgyis szenvedés.

Ha beüt ez a kellemetlenség, az ember azt gondolja, hogy már nem bírja tovább, de valójában egész sokáig képes kitartani, akár egy-két órán át is. A tűréshatár azonban nem véges, erre pedig most egy kínai férfi története rá is világított. A Vice beszámolója szerint a férfi olyan sokáig nem ürítette ki a hólyagját, hogy az egyszerűen szétrepedt.

A férfi előző este komoly mennyiségű sört fogyasztott, majd miután hazaért, átaludta az egész napot. Közel 18 óra telt el az utolsó vécézése óta, ezt pedig a szervezete már nem bírta el.

Mikor végre felébredt, hirtelen elviselhetetlen fájdalmat kezdett érezni, ami annyira kínozta, hogy nem sokkal később már kórházban volt. Itt egy gyors CT-vizsgálat után megállaptották, hogy a hólyagja három helyen is megrepedt. A férfit azonnal megoperálták, aminek keretében szerencsésen helyre tudták hozni a bajt, így a meg nem nevezett áldozatnak nem kell tartania tőle, hogy a jövőben baj lesz a hólyagjával. Feltéve, ha ezentúl nem halogatja majdnem egy napig a vécézést.

Az operációt végző orvos az esetről azt mondta, bár a férfi példája nagyon ritka, valójában bárkivel megtörténhet, ezért komolyan kell venni, ha jelez a test.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik