Nagyvilág

Baltával esett neki az autónak, hogy kiszabadítsa a forróságba bezárt kiskutyát

Nyári hónapban gyakran érkeznek elborzasztó hírek forró járművekbe zárt állatokról, egy brit férfi azonban nem gatyázott, és baltával zúzta be a parkolóban álló Volkswagen Golf ablakát, miután észrevette, hogy a hátsó ülésen egy yorkshire terrier kókadozik az év legmelegebb angliai napján (kívül 34 fok volt, de odabent sokkal forróbb lehetett a helyzet), hétfő délután, Berkshire-ben.

A férfi szabadító akcióját a kiskutyáért aggódó szempárok és megjegyzések kísérték a helyszínen, a valóban rossz bőrben lévő állatot végül a közelben épp ebédet vásároló rendőrök szedték ki a kocsiból, miután öt perc elteltével a tulajdonos még mindig nem tűnt fel a színen.

A bevásárlás után a kislányával megérkező nő azzal védekezett, hogy csak húsz percre zárták be a kutyát, szemtanúk szerint azonban több mint 45 percig voltak távol, egyikük kérdőre is vonta a nőt, hogy vajon a lányával is megtenné-e ugyanezt.

A felelőtlen gazdára a közösségi médiában össznépi harag zúdult, míg a baltás férfit hősként ünneplik, a kutyát az egyik rendőr a helyi állatorvoshoz vitte.

A szabadítást megörökítő videót itt lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik