Nagyvilág

103 évesen megcsináltatta első tetoválását egy amerikai nagymama

Dorothy Pollack júniusban ünnepelte 103. születésnapját, és mostanában azzal tölti az idejét, hogy végigveszi a bakancslistáján szereplő tételeket, írja a CNN. Az első kipipálandó élmény: egy békás tetoválás, mert „ez az egyetlen dolog, amit jobban szeret a sörnél és a hamburgernél”.

Az idős nő június közepén egy Michigan államban található idősotthonban ünnepelte születésnapját, ahol hónapokon keresztül bezártságban élt a koronavírus-járvány miatt.

Unokája, Teresa Zavitz-Jones elmondta, nagymamáját nagyon megviselte a bezártság, hiszen családtagjai sem találkozhattak vele, így nem is tudták, hogy érzi magát, a telefonhívások sem segítettek túl sokat.

Miután újra kiszabadult az otthonból, Pollack a semmiből kitalálta, hogy szeretne egy tetoválást. A tetováló elmondta, az idős nő nagyon jól viselte a procedúrát, és ő a legidősebb vendég, aki valaha járt nála.

Pollack a tetoválás után már el is döntötte, hogy még egy dolgot kipipál a bakancslistájáról: a motorozást. De meglepő lenne, ha ennyivel beérné.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik