Nagyvilág

Négy hónapig nem tudott ülni elrontott plasztikai műtétje után a modell

Elrontott, fájdalmas plasztikai műtétjéről beszélt egy Instagram-modell, hogy másnak ne kelljen átélnie mindazt, amin ő keresztülment.

A 25 éves Shilpa Sethi, akinek több mint másfélmillió követője van az Instagramon, azt mondja, mindig csodálta a kerekded formákat. Ezért amikor 20 évesen először hallott a „brazil fenékplasztikáról” elhatározta, hogy elvégezteti magán a beavatkozást – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Az eljárás lényege, hogy a saját testéről leszívott zsírral növelik meg és formálják kerekké a páciens hátsóját. Shilpa azt mondja, alaposan tájékozódott, mielőtt kiválasztotta azt a folridai Miamiban működő klinikát, ahol elvégeztette magán a beavatkozást. A rendelőnek rengeteg pozitív értékelése volt a közösségi portálokon, és nem is volt túl drága.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shilpa Sethi (@ms.sethii) által megosztott bejegyzés, Máj 17., 2020, időpont: 10:39 (PDT időzóna szerint)

A lány az Egyesült Államokba repült, és 10 ezer dollárt (kb. 3,2 millió forintot) fizetett a beavatkozásért. Shilpa szerint azonban a sebész hentesmunkát végzett, aminek az eredményét rögtön a műtét után érezte. Légzési nehézségei voltak, és éles fájdalmat érzett a lábaiban. Miután hazament, hiába próbálta, nem tudta elérni a műtétet elvégző orvost. Később kiderítette, hogy a rendelőről írt pozitív értékelések hamisak: ingyen krémeket osztogattak azoknak, akik megírták őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shilpa Sethi (@ms.sethii) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2020, időpont: 8:56 (PST időzóna szerint)

Shilpa azt mondja, a műtét után négy hónapig nem tudott a fenekén ülni. Az amerikai orvos hibáját végül Kolumbiában hozatta helyre. Ehhez két műtétre volt szükség, melyekért a lány 60 ezer dollárt (több mint 19 millió forintot) fizetett ki. Mindezt csak azért tehette meg, mert minden hónapban több ezer dollárt keres, csak az OnlyFans nevű, fizetős közösségi portálon.

A lány azt mondja, azért hozta nyilvánosságra a történetét, hogy mások okuljanak belőle, és ne kövessék el ugyanazt a hibát, amit ő. Nemrég megtudta, hogy az első műtétjét végző amerikai orvos kezei között meghalt egy 28 éves lány. Shilpa ezért mindenkit arra figyelmeztet, hogy a plasztikai műtét nem játék, halálosan komolyan kell venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik