Nagyvilág koronavírus

Csak derékon alul lehetne masszíroztatni az újranyitó thaiföldi szalonokban

Vita alakult ki a thai kormányban arról, hogy a kijárási szabályok lazításával engedélyezzék-e az ország híres masszázszalonjainak újranyitását is. A helyi operatív törzsnek támadt egy furcsa ötlete.

A thaiföldi kormány azt fontolgatja, hogy engedélyezné az ország masszázsszalonjainak a karantén utáni újranyitást, de azzal a feltétellel, hogy egyelőre csak derékon aluli kezeléseket nyújthatnának – írja a The Thaiger című helyi bulvárlap.

Thares Karassanairawiwong, a thaiföldi egészségügyi szakszolgálat igazgatója egy lapinterjúban azt mondta, a hát, a vállak, vagy a nyak masszírozása közben komoly kockázata van a koronavírus-fertőzésnek, ezért azt egyelőre biztosan nem fogják engedélyezni. Az egészségügyi minisztérium mégis elkezdte keresni az szalonok újranyitásának lehetőségét, miután a tulajdonosok a kormány segítségét kérték, mert a bevételeik kiesése miatt a dolgozik nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültek.

Kérdés, mennyire enyhít majd a helyzeten az, ha csak azok mennek majd a masszázsszalonokba, akik talp-, vagy lábmasszázsra vágynak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik