Nagyvilág

Szadomazo játékban ölte meg a 81 éves 65 éves rokonát

Az áldozat kérte meg a másikat, hogy verje meg.

Egy 81 éves férfit gyanúsítanak azzal, hogy megölte egy 65 éves rokonát, aki 2019 december 2-án halt meg súlyos fejsérüléseitől, amiket egy hónappal korábban szenvedett el. Alan Bischofot családon belüli súlyos bántalmazással vádolták meg – írta egy helyi click2houston.

A 65 éves Craig LaMell még halála előtt a sérüléseit azzal magyarázta, hogy otthonától nem messze, Délkelet-Houstonban sétált egy bicikliúton, ahol három férfi rátámadt. Mivel további információt nem sikerült megtudnia a rendőrségnek, így az ügy döglött aktává vált.

Egészen áprilisig, míg Bischofot el nem bocsátották munkahelyéről, egy nagy olajipari vállalattól. A munkatársai a céges számítógépén személyes e-maileket találtak, amikből kiderül, hogy LaMell-lel szeretők voltak, és odavoltak a szadomazochista szexuális játszmákért. Ez vezetett az áldozat sebesüléséig, ő kérte november 7-én, hogy Bischof verje meg.

A férfi ököllel verte, míg egy nagy vágás nem keletkezett LaMell szemén, ami erősen vérzett. Később megegyeztek, hogy a rablásos fedősztorival, hogy ne derüljön ki a kölcsönös ténykedésük.

Bischofot a hatóságok megvádolták, de egyelőre le nem tartóztatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik