Nagyvilág

Havi 2 milliót keres, és üzenetet százait kapja a lábfejei miatt

Senki se higgye, hogy a lába mutogatása olyan könnyű, mint amilyennek tűnik.

A 28 éves, portlandi orvostanhallgató, „művésznevén” Sweet Arches a tanulmányait szponzorálja mellékállásával. Amivel egy hónapban akár kétmillió forintnyi dollárt is megkeres, és ami miatt akár napi száz üzenetet is küldenek neki. Hogy mivel?

A lábáról készít képeket a fétis rajongóinak.

Arches azt mondja, ez a munka egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Egyrészt, mert az emberek „különböző részét szeretik a lábfejnek, van, aki a lábujjakat, van, aki a talpat, mások különböző pozícióban”. A fiatal nő ráadásul specializálta is magát, az ételfétist keresztezte a lábfétissel (apropó, ismerik, emlékeznek a máig érthetetlen Bread Face blogra?).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌺Sweet Arches🌺 (@sweet.arches) által megosztott bejegyzés, Máj 9., 2020, időpont: 12:14 (PDT időzóna szerint)

Az emberek szeretik nézni, ahogy összezúzok dolgokat, például málnát, szőlőt vagy süteményt. Volt, aki azt kérte, hogy hangyákat, de az már sok nekem. Semmi olyannal nem fogom csinálni, ami él!

– idézte Archest a Mirror. A legextrább pedig,

A legőrültebb kérés az volt valakitől, hogy hajtsak át rajta a kocsimmal! Egyértelműen nemet mondtam.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌺Sweet Arches🌺 (@sweet.arches) által megosztott bejegyzés, Ápr 29., 2020, időpont: 12:10 (PDT időzóna szerint)

De ezen kívül is volt pár furcsa kérés hozzá: nyalja meg, szopogassa a lábujjait, küldje el egy használt lábbelijét.

Sok lábfétises szereti a szagokat, de az extra nehéz nekem, hogy büdös legyen a lábam.

A másik nehézség, hogy napi 6-10 órájába kerül, hogy mindig „esztétikusak” legyenek. Azonban Arches, aki műtősként is dolgozik, így sokkal jobban keres.

Úgy egy éve kezdte el az egészet, neki is lábfétise van, és csak arról rakott ki képet, hogy „milyen cuki a lábfeje”, de arra nem gondolt ekkor, hogy ebből meg is tud majd élni. 2019 májusában indította el az Instagram-oldalát, több nagyobb lábfétises oldal is felkapta a felvételeit, és már több mint 100 ezer követője van a képmegosztón, a Twitteren pedig további 25 ezer. Ráadásul nemrégiben elindította az OnlyFans-oldalát is, amelyen a felvételekért pénzt áldoznak a rajongók, de volt, aki még egy egynapos wellnessezést is ajándékozott neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌺Sweet Arches🌺 (@sweet.arches) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2020, időpont: 11:10 (PDT időzóna szerint)

Arról is beszélt Arches, hogy az ő napi 50-100 kapott üzenete semmi, van egy barátja, aki pornózik, ő napi ezer üzenetet is kap. Az, hogy ezek között az üzenetek között vannak férfi nemi szervről kapottak is „az a munkával jár”.

A  családja elfogadja, hogy ezzel is keresi a kenyerét.

A legfontosabb célom, hogy segítsek anyunak nyugdíjba vonulni. Rákos, és a felépülése közben is folytatja vezető pozícióban betöltött könyvvizsgáló és minőségirányítási munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik