Nagyvilág

Ittasan okozott balesetet a pozsonyi rendőrparancsnok, felajánlotta lemondását

Ittasan okozott balesetet Marek Gajdoš, a pozsonyi városi rendőrség parancsnoka. A Paraméter beszámolója szerint Gajdoš a közösségi oldalán kért elnézést a történtekért, majd felajánlotta a lemondását.

Csalódást okoztam városunk lakóinak, a városi rendőrség tagjainak, a város vezetőségének, és saját magamnak is. Mint a városi rendőrség parancsnoka, felelős vagyok a törvények betartásáért, de elsősorban példával kell járnom. Tegnap az esti órákban kudarcot vallottam ezen a területen. Elaludtam vezetés közben, amelynek következtében lehajtottam az útról és balesetet szenvedtem. Az eset során az én járművömön keletkezett kár, senki más nem szenvedett kárt, nem sérült meg. De ami a fontos: a rendőrségi ellenőrzés során alkoholt állapítottak meg a szervezetemben.

– írta a rendőrfőnök, hozzátéve, vállalja a felelősséget a történtekért, ezért a város vezetőségének azonnal felajánlotta a lemondását..

Matúš Vallo, Pozsony polgármestere a közösségi oldalán azt írta, hogy beszélt a parancsnokkal, de mivel eddig maximálisan elégedett volt a munkájával, ezért csak azután szeretne dönteni az ügyében, miután alaposan kielemezte a helyzetet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik