Nagyvilág

Vegán aktivisták zaklattak vásárlókat, amiért tojást és tejterméket vettek

A Coles szupermarket egy sidney-i boltját vegán aktivisták szállták meg, a húst, tejterméket és tojást vásárlókat zaklatták, amiért szerintük részt vesznek a világ legszörnyűbb állatkínzásában. Az akciót egy Joey Carbstrong nevű aktivista vezette, de egész csapatot vitt magával, az akcióról pedig videó is készült, amit a Daily Mail szúrt ki. A tiltakozók feketébe öltöztek, és nagy képernyők voltak náluk, melyeken vágóhidakon készült képsorokat vetítettek, Carbstrong pedig közben a kasszáknál és a sorok között zaklatta a vásárlókat, akik valamilyen állati eredetű terméket vettek.

Állatokat bántanak és ölnek meg, hogy te megehesd a húsukat, undorító! Vegánnak kell lenned, hacsak nem akarsz állatokat kínozni a tojásaikért.

– vágta a fejükhöz, sok egyéb mellett. A csoportosulást nem sokkal később a személyzet megkérte, hogy távozzanak, és közölte, hogy rendőrt hívtak. Ezt követően az aktivisták egy Ben & Jerry’s fagyizó elé sorakoztak fel, és ott folytatták ugyanezt. Íme, az akcióról készült videó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik