Nagyvilág

Legalább 30 férfivel kellett közösülnie egy elrabolt szlovák nőnek

Elraboltak, majd prostitúcióra kényszerítettek egy 30 éves nőt a szlovákiai Dubnicán. A Paraméter beszámolója szerint a rendőrség idegenrendészeti egységei leplezték le az elkövetőket. Több embert őrizetbe vettek, két férfit és egy nőt pedig emberkereskedelemmel gyanúsítottak meg. A rendőrség házkutatást tartott a 25 és 41 év közötti gyanúsítottaknál.

A szlovák rendőrség tájékoztatása szerint az elkövetők idén januárban csalták el egy találkozóra a 30 éves nőt, majd betuszkolták egy autóba és elrabolták. Ezután elvitték őt egy lakásba, majd prostitúcióra kényszerítették. Közösségi oldalakon pénzért kínálták különböző személyeknek, akikkel megbeszéltek egy találkát, majd a fiatal nőt autóval odavitték, és a járműben kellett közösülnie az aktuális „ügyféllel”.

Az esetek után mindig visszavitték a lakásukba, majd bezárva tartották őt, az így szerzett pénzt pedig eltették. A fiatal nőt veréssel és gyilkossággal fenyegették, hogy ne próbáljon megszökni.

A rendőrség szerint körülbelül harminc férfivel kellett közösülnie a nőnek, fogva tartói pedig mintegy ezer euróra tettek szert ezáltal. A nőnek sikerült elszöknie, és így jutott el a rendőrségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik