Nagyvilág

A folyamatosan növekvő lábujja teszi tönkre az életét egy fiatal férfinak

Brian Millsnek elképesztő fájdalmakat okoz a gigantikus bal nagylábujja.

A TLC-n futó My Feet Are Killing me nevű műsor olyan emberekről szól, akiknek valamilyen oknál fogva komoly gondot jelent a lábuk, egészen pontosan a lábfejük. Ennek a műsornak volt a vendége Brian Mills, akinek elképesztő fájdalmakat okoz a gigantikus bal nagylábujja.

Mills 2 éves volt, amikor a hatalmas lábujja mellett lévő kisebb lábujját el kellett távolítani, mert már akkor is olyan nagy volt a legnagyobb ujj, hogy komoly tartásbeli problémákat okozott volna nála. A férfi az egész életét úgy élte eddig, hogy minden nap kínokat okozott neki a lábujja.

A nagy lábujj folyamatosan növekedik azóta is, emiatt nehezen talál cipőt a lábára, de nemcsak ez a baj, a mozgásban is korlátozza. A lábujj ugyanis rendkívül érzékeny is, ráadásul folyamatosan nyomódik, így esélytelen, hogy rövid vagy esetleg közepes távnál többet tudjon sétálni,  futás pedig szinte teljesen kizárt mozgásforma.

Mills elmondta, hogy a lábát 9-10 éves kora óta nem látta orvos, a férfi most fiatal felnőtt. A műsorban szereplő doktornő elmondta, hogy ezzel a problémával sokkal hamarabb szakemberhez kellett volna fordulni, mivel az ilyen elváltozások lehetnek rákos, daganatos eredetűek is.

Amikor utoljára orvos látta a lábujjam, akkor azt mondták nekünk, hogy le kell vágni a lábujjam. Ettől annyira megijedtünk, hogy azóta messzire elkerültük az orvosokat.

Mondta Mills, aki most nehéz időszak elé néz.

Aki kíváncsi, hogyan néz a férfi lábujja, az ezen a linken megnézheti:

Kiemelt kép: Graiki/Getty

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik