Nagyvilág

3 millió forintért már ön is együtt vadászhat Donald Trump fiával

10 ezer dollárt, azaz mintegy 3 millió forintot kell jelenleg kifizetnie annak, aki szeretne egy négy napos, különleges alaszkai vadászaton együtt lövöldözni állatokra az amerikai elnök fiával – írja egy online licitre hivatkozva a theguardian.com. Ez az összeg azonban könnyen több is lehet. Donald Trump fia eléggé kedveli a vadászatot, nemrég derült ki az például, hogy tavaly Mongóliában kilőtt egy veszélyeztetett fajtájú juhot.

A szerdán kezdődő, a Nemzetközi Safari Club által rendezett nagy nevadai vadászati börzén más különleges vadászati utakra is be lehet fizetni, olyanokra, ahol elefántokat, medvéket, vagy zsiráfokat lehet megölni nagyon sok pénzért. Az esemény egyébként meglehetősen népszerű az Egyesült Államokban.

Ugyanakkor civil szervezetek az esemény bojkottjára hívnak fel, mert az szerintük nem más, mint „olyan emberek találkozása, akik az érzéketlen gyilkolást ünneplik együtt.” Arra is emlékeztetnek, hogy mindeközben a Föld számos természeti problémával és kihalási veszéllyel küzd.

Kiemelt kép: Donald Trump Jr., Donald Trump amerikai elnök legidősebb fia, a The Trump Organization vállalat alelnöke sajtóértekezletet tart Jakartában 2019. augusztus 13-án. Az indonéz MNC (Media Nusantara Citra) Land nevű ingatlanfejlesztő vállalat és a The Trump Organization cég Lidóban, Nyugat-Jáván és Bali szigetén épített luxusszállodákat és világszínvonalú szabadidőközpontokat. MTI/EPA/Mast Irham

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik