Nagyvilág

Ez az anyuka tényleg nem tudja, hol a határ

Egy Reddit-felhasználó a közösségi oldalon kért tanácsot. A nő az első után újabb gyermeket szeretne vállalni, de nem tudja, hogyan mondja meg anyjának: ezúttal nem lehet jelen a szülésnél – írja a Mirror.

A nagymama nagyon szereti az unokáját, de egyszerűen nem érzi, hol a határ. A nőnek eleve voltak fenntartásai azzal, hogy anyját beengedjék a szülőszobába az első gyermek érkezésekor, végül azonban megengedte, hogy a leendő nagymama is jelen legyen. Egyetlen kikötés volt: viselkedjen az alkalomhoz illően.

A nő anyja elfogadta a feltételt, de végül nem tudta tartani magát a megállapodáshoz. A problémák ott kezdődtek, amikor a szülőszobában kezdte el használni az elektromos cigarettáját, később viszont ennél is tovább ment.

Fotó: iStock

Amikor a gyermek feje már kilátszott, a nagymama megjegyezte, hogy gyönyörű a haja,

majd belenyúlt saját lánya vaginájába, hogy megfoghassa a hajszálakat.

Ezek után érthető, hogy a nő miért nem szeretné, hogy anyja a második szülést is végignézze, ugyanakkor attól tart, hogy döntése komoly hatással lehet kapcsolatukra.

A Reddit-felhasználók többsége azon az állásponton van, hogy a nőnek a sarkára kell állnia, máskülönben anyja nem tanul az esetből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik