Nagyvilág

Rendőr menyasszonya tartóztatta le a bűnözőt az esküvőjükön

A férfit 16 bűncselekmény miatt keresték, furfangos módon csalták tőrbe.

10 ezer rúpiát tűztek ki Balkishan Chaubey fejére, akit 16 bűncselekmény elkövetése miatt keresett az indiai rendőrség, az egyik ezek közül egy gyilkosság, augusztusban megölt egy férfit.

A Madhja Prades-i rendőrség már többször próbálta elcsípni, de mindig sikerült elmenekülnie előlünk

– mondta egy chhatarpuri rendőr a Hindustan Times beszámolója szerint. Végül csapdába csalták, mert tudták, a férfi nagyon szeretne már házasodni.

Egy rendőrnőt kértek fel arra, hogy vegye fel a kapcsolatot Chaubey-val. Fel is vette, úgy tett mintha téves számot tárcsázott volna, Chaubey ekkor arról érdeklődött, hogy honnan hívják, de a rendőrök felkészültek erre, és egy új-delhii munkásnő SIM-kártyáját használták fel tervükhöz. A férfi leellenőrizte az adatokat, de nem tűnt fel neki, hogy átverik, és a – valószínűleg jól sikerült – előző beszélgetés után Chaubey visszahívta a nőt. Egy héttel később a nő azt javasolta, hogy házasodjanak össze, a férfi pedig beleegyezett.

Azt beszélték meg, hogy a bijourii templomban találkoznak csütörtökön, és ott roka szertartás keretében megesküsznek. A menyasszony meg is érkezett, ahogy a vendégei is, polgári öltözetet viselő rendőrök. Chaubey pedig belépett utánuk a templomba, és így a csapdába, letartóztatták, előzetesbe került.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik