Nagyvilág

Szerelmes disznó zavart meg egy élő tévéközvetítést Görögországban

Görögországban jelenleg erős viharok dúlnak, erről próbált meg tudósítani kedd reggel az egyik helyi tévécsatorna riportere, de váratlan nehézségekkel kellett szembenéznie. Az élő bejelentkezést ugyanis megzavarta egy szerelmes disznó, amely egyszerűen nem volt hajlandó békén hagyni a tévést.

Mindezt élőben követhették végig nem csak a stúdióban tartózkodó kollégái, de a nézők is. A Guardian cikkében közzétett videón Lazosz Mantikosz riporter éppen arról beszélne, hogy mi a helyzet Kinetában a felhőszakadások után, de nem tud egy helyben megállni, mert egy nagy pöttyös koca folyamatosan harapdálja. Mantikosztól megtudjuk, hogy az állat reggel óta követi a stábot.

Mantikosz hiába volt rendesen felöltözve, az időjárásra tekintettel még gumicsizma is volt rajta, a disznó folyamatos harapdálása miatt képtelen volt befejezni a tudósítást. A kollégái a stúdióban nem bírták nevetés nélkül, Giorgosz Papadakisz műsorvezetőnek elnézést is kellett kérnie, hogy a szomorú téma ellenére ilyen a hangulat. Végül kénytelenek voltak megszakítani az élő bejelentkezést.

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: iStock.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik