Nagyvilág

A szülők felháborodtak: undorító kérdést tett fel egy légitársaság a gyerekekről

Hogy lehet ilyet kérdezni?

Az interneten a fél Twitter azon pörög, hogy a JetBlue nevű légitársaság honlapja milyen érzéketlen, bunkó, tuskó kérdést ajánl fel azoknak az utasoknak, akik véletlen elfelejtették a jelszavukat – írja a Mirror. Tudjátok, ez az a funkció, amit akkor lehet használni, ha már végképp elfogytak az ötleteink, hogy mit adtunk meg jelszónak, amikor regisztráltunk.

Az oldalt működtető szakemberek ilyenkor általában olyan emlékeztető kérdéseket szoktak feltenni, hogy melyik általános iskolába járt a felhasználó vagy mi a kedvenc színe, esetleg az édesanyja neve, de JetBlue-nál úgy gondolnak csavarnak egyet a dolgon és új kategóriát teremtettek: a bunkó emlékeztetőt. Mutatjuk:

A képen látható angol kérdés így hangzik magyarul:

Mi a kedvenc gyermekének a neve?

Valószínűleg nincs olyan szülő, aki erre ne azt válaszolná, hogy az összes gyermekét egyformán szereti, akinek egy gyermeke van, annak pedig értelmetlen a kérdés, szóval ez az opció mindenhogy baklövés. Akárhogy is, a Twitteren már több mint ezren reagáltak a fotóra, a legtöbbet elég dühösen, mondván, hogyan lehet egy ilyen érzéketlen kérdést feltenni.

Ti mit gondoltok erről? Kicsit túlreagálják a dolgot vagy ez tényleg nagy tahóság?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik