Nagyvilág

Gyilkosság feliratú SD-kártya vezette el a rendőröket egy gyilkosság helyszínére

Különös nyomozásról számolt be az Independent pénteken. A cikk szerint az alaszkai főváros, Anchorage rendőrségére egy járókelő egy olyan, az utcán talált memóriakártyát vitt be, amelyen egy olyan felirat szerepelt, hogy „Gyilkosság a belvárosi Marriottban”.

A rendőrök legnagyobb megdöbbenésére az SD-kártya 39 darab fotót és 12 darab videót tartalmazott, amelyen az látszott, hogy egy nőt megfojtanak egy hotelszobában, valamint az, hogy a nő arccal lefelé fekszik egy teherautó platóján. Egy férfihang is hallatszik a háttérben, amint azt mondja: „Halj meg.”

A nyomozók azt valószínűsítik, hogy október elején a felvételeken látható nő holttestét találhatták meg. Már le is tartóztattak egy férfit, Brian Steven Smith-t, akiről azt gyanítják, hogy ő készítette az ominózus felvételeket.

Több nyom is arra mutat, hogy ő lehet a tettes. Smith dél-afrikai, és a rendőröknek, akik megnézték a videókat, feltűnt, hogy a háttérben hallható férfinak nem amerikai az akcentusa.  Ráadásul Smith szeptember elején az Anchorage belvárosában található Marriottban szállt meg, ahol a szoba szőnyege megegyezik a videókon láthatóval.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik