Nagyvilág

Vérfürdőt rendezett a New York-i hajléktalanokat halálra verő férfi

Vádat elmeltek a 24 éves Randy Santos ellen, aki a gyanú szerint egy vascsővel vert halálra négy alvó hajléktalant New York Chinatown nevű vásrosrészében szombat hajnalban — írta meg a Sky News. A férfi maga is hajléktalanként él, egyik áldozata 83 éves volt.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a férfi ötödik áldozata súlyos fejsérüléseket szenvedett, kritikus állapotban  szállították kórházba.

Santosnak emberölés, emberölés kísérlete és marihuána illegális birtoklása miatt kell bíróság elé állnia. A rendőrség tájékoztatása szerint Santosnál megtalálták a gyilkos fegyvert — egy vascsövet —  elfogásakor.  A férfi olyan agresszióval támadt, hogy az áldozatok vére beterítette a közeli falakat és ajtókat.

Michel Baldassano rendőrkapitány szerint egyelőre úgy tűnik, hogy a gyilkosságoknak nem volt kifejezett motivációja, a férfi véletlenszerűen választotta ki áldozatait. Hozzátette: egyelőre nem találtak bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy az áldozatokat nemük, származásuk vagy identitásuk miatt támadta meg Randy Santos.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik