Nagyvilág

26 évet kapott a tánctanárnő, aki megrontott egy diáklányt

A floridai nő telefont ajándékozott a 15 éves lánynak, hogy nyugodtan tudjanak beszélni.

Lauren Debenedetta 2013-ban nyitotta meg floridai táncstúdióját. A 41 éves tánctanárnő 2016-ban ismerkedett meg egy 15 éves lánnyal, aki a tanítványa lett. Azonnal behálózta a tinédzsert.

A Sun brit bulvárlap szerint Debenedetta többször az irodájába hívta a lányt, megcsókolta, és az intim testrészeihez nyúlt. Hogy a viszony zavartalanul működhessen, Debenedetta mobiltelefont adott tanítványának, amin csak ők ketten tartották a kapcsolatot.

Büntetőjogi értelemben szexuális cselekményre is sor került kettejük között, a nő lakásán, a táncstúdióban és a lány otthonában is – egy utóbbi esetben derült fény a megrontásra: a kislány betegségre hivatkozva otthon maradt, a tanárnő pedig megkérdezte, átmehet-e hozzá.

A lány nevelőapja nyitott rájuk a hálószobában.

A tanárnő stúdiója letartóztatása után bezárt; Lauren Debenedettát 26 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Az alábbi felvétel még a júliusi tárgyalásán készült.

Former dance teacher Lauren Debenedetta is found guilty on ALL molestation counts. She’s being held in custody until her sentencing on August 23rd

Közzétette: Claire Lavezzorio NBC2 – 2019. július 26., péntek

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik