Nagyvilág

Valami gyanús a víz alatti lánykérés közben meghalt férfi testvérének

A Tanzániában lánykérés közben meghalt férfi lánytestvérében kérdések merültek fel a tragikus halálesettel kapcsolatban, írja a Guardian.

Mandy Hoffman, az elhunyt Steven Weber testvére az AP hírügynökség megkeresésére elárulta, hogy a férfinek sikerült eljutnia a kábelekkel a tengerfenékhez erősített stéghez, de nem bukkant elő a vízből.

Hoffman szerint az áldozat párja, Kenesha Antoine telefonon és rádión sem tudott kapcsolatot teremteni a szálláshely személyzetével, ezért leintett egy arra elhaladó hajót. A jármű tulajdonosa megtalálta a vízben Webert, de nem sikerült újraélesztenie.

A nő azt is elárulta: a tanzániai hatóságok hétfőn e-mailben értesítették őt, hogy elvégezték a boncolást, de a halál okát még nem sikerült megállapítaniuk.

Közölte, hogy Weber többször is búvárkodott már korábban és jó úszó volt.

Erről van szó. Valami történt vele azon kívül, hogy elfogyott a levegője

– mondta a gyászoló testvére.

Hozzátette, a pár egy közös baráton keresztül ismerkedett meg, és nagyon sokat utaztak, mióta együtt voltak. Weber és Antoine korábban Afrikában is több mint egy hetet töltöttek el.

Nagyon szerette a lányt. Nagyon különlegessé akarta tenni számára ezt az utat

– fogalmazott.

Mint arról korábban beszámoltunk, a pár egy olyan faházban szállt meg Tanzániában, amelynek bizonyos részeiről rá lehetett látni az óceán élővilágára. A férfi ezt kihasználva merült le az egyik víz alatti ablakhoz, és maga elé tartott egy A4-es lapot, amin feltette a nagy kérdést szerelmének. Ezt követően kiúszott a képből, de szerelme sosem láthatta őt már viszont.

Az amerikai külügyminisztérium megerősítette, hogy egy turista elhunyt Tanzániában, de nem közöltek részleteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik