Nagyvilág

Kamu repjegyekkel vertek át egy házaspárt, az EasyJet válaszul örökre kitiltotta őket

Arról ír a Daily Mail, hogy nagyon megjárta egy brit pár, hogy spórolni akartak egy repülőjegyen. Kenny Rainford és felesége Instagramon találtak egy oldalt – a nem épen bíztató nevű Half Price 36522-t –, ahol meglepően olcsón vásároltak jegyeket Liverpoolból a spanyolországi Alicante-ba.

Azonban a liverpooli reptéren az EasyJet légitársaság emberei vették körbe a házaspárt, és kivezették őket onnan, majd közölték velük, hogy soha többet nem repülhetnek az ő cégükkel. A férj azt mondta, hogy úgy kezelték őket, mint a bűnözőket. Pedig a házaspárt állításuk szerint átverte a Half Price 36522 oldal a hamisított repjegyekkel, és ők nem tudták, hogy azok nem igaziak.

A férfi elmondta, hogy 2005 óta repül az EasyJettel rendszeresen, és az átverésről is átadott a cégnek minden dokumentációt, mégsem húzták őket le a tiltólistáról.

A tiltás azért sem jön jól a párnak, mert Alicante-ban van nyaralójuk, és oda jártak rendszeresen a légitársaság gépeivel.

Az EasyJet szóvivője azt mondta, hogy igyekeznek tisztázni az ügyet, és idővel lekerülhetnek Rainfordék a tiltólistáról.

Kiemelt kép: Paul Zinken / DPA / dpa Picture-Alliance 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik