Nagyvilág

Élőben közvetítette a vlogger, ahogy mérgező rovarokat eszik, meghalt

A kínai férfi szerencsekerékkel sorsolta ki a veszélyes táplálékokat.

Követői szeme láttára esett össze, és nem sokkal később meg is halt egy kínai vlogger. A Sun néven emlegetett férfi július 18-án este azzal szórakoztatta rajongóit, hogy egy szerencsekerékre egészségre veszélyes italok és különböző állatok nevét írta fel, és amelyikre forgatta a táblát, azt el is fogyasztotta, a produkciót pedig élőben közvetítette a DouYu nevű kínai streaming-oldalon.

A Daily mail kínai sajtóhírekre hivatkozva azt írja, hogy a különböző alkoholos italok mellett a szerencsekeréken szerepelt például ecet is, ami pedig az „ételeket” illeti: százlábú és egyéb rovarok és gekkó is fel volt tüntetve a lehetőségek között. Hogy ezek közül mi mindent fogyasztott el a vlogger, nem tudni, de tény, hogy az élő adásban egyszer csak összeesett. Holttestére barátnője talált rá másfél nappal később. A kamera még a rendőrök kiérkezésekor is felvételre volt állítva. A videót azóta eltávolították a DouYu-ról.

A 35 éves Sunnak 15 ezer követője volt a platformon. Nem ő volt az első vlogger, aki élő közvetítés közben vesztette életét: mint azt annak idején mi is megírtuk, Vu Jungning 2017-ben egy 62 emeletes épületről zuhant le, mindezt élőben láthatták követői az interneten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik