Nagyvilág

Letartóztatták a magyar család autóját letaroló BMW-s ámokfutót

Letartóztatta a zágrábi bíróság azt a 35 éves férfit, aki 150 km/órás sebességgel csapódott bele autójával egy magyar család Skodájába a horvát A4-es autópályán múlt csütörtökön – szúrta ki az Index a vijesti.hr oldalán.

Horvát lapok szerint a férfinak drogproblémái voltak, és mindössze két nappal a baleset előtt tért haza egy elvonókúráról, ahol függőség miatt kezelték.

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos sérülésekkel szállították kórházba egy magyar család három tagját, miután a horvát autópálya fizetőkapujánál nagy sebességgel beléjük rohant egy horvát rendszámú BMW. A tragédia pillanatairól péntek délután a Jutarnji list című horvát lap közölte az egyik térfigyelő kamera felvételét. A videón jól látszik, hogy a magyar család szabályosan araszolt előre a fizetőkapunál, amikor egy BMW lassítás nélkül beléjük csapódott.

Az ámokfutóról később egy újabb videó került elő, amit egy másik autós készített az autópályán a tragédiát megelőző időszakról. Ezen látható, hogy a BMW-s 150 kilométeres sebesség felett cikázik az autósok között veszélyesen megközelítve másokat.

Vožnja autocestom prije teške nesreće

Közzétette: Varazdinski.hr – 2019. július 12., péntek

A család barátja a Borsnak azt mondta, hogy mindhárom sérült túl van az életveszélyen. A kisfiút többször is meg kellett műteni, de már nincs az intenzív osztályon. Az anyukának bár súlyosak a sérülései, stabil az állapota. Az édesapát fejsérülés miatt több napig mesterséges kómában tartották, de már ő is jobban van.

Fizetőkapunál várakozó magyarokat tarolt le a horvát autópályán egy BMW-s ámokfutó
A baleset következtében hárman, köztük egy nő és egy gyermek is kórházba került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik