Nagyvilág

Nincs boldogabb ember a 93 éves brit nagyinál, akit letartóztattak a rendőrök

Hatalmas boldogságot okoztak a manchesteri rendőrök egy 93 éves nőnek, amikor letartóztatták. Josie Birds egész életében szerette volna átélni, hogy milyen az, amikor bilincsben, szirénázó rendőrautóval viszik el, de mindig túlságosan jó volt – írja a Guardian című brit lap.

Pam Smith, a Twitteren mondott köszönetet a rendőrségnek, amiért valóra váltották a nagymamája nagy álmát. Az unoka leírta, hogy a nagymamája egészsége az utóbbi időben romlani kezdett, de nagyon szerette volna, ha letartóztatják valamiért, még mielőtt túl késő lenne.

Aranyból van a szíve, és tényleg nagyon élvezte ezt a napot. Köszönöm, hogy valóra váltották az álmát!

A rendőrség ugyancsak a Twitteren számolt be az esetről. Leírták, hogy néhány héttel ezelőtt kereste meg őket egy nő azzal, hogy az idős nagymamája nagyon szeretné, ha letartóztatnák. Úgy érezték, hogy a közösség szolgálatába egy ilyen kívánság teljesítése is beletartozik. Hangsúlyozták ugyanakkor, hogy miközben Josie Birds letartóztatásán dolgoztak, egyetlen rendőr sem hiányzott a posztjáról. Örülnek, hogy segíthettek kihúzni egy dolgot, egy idős hölgy bakancslistájáról.

Nem Josie Birds volt az egyetlen idős, brit nő, aki letartóztatásról álmodozott. Márciusban a 104 éves Anne Brokenbrowt vitték el saját kérésére, bilincsben az egyenruhások egy bristoli idősek otthonából. Később ő is azt nyilatkozta, nagyon hálás azért, hogy olyasmit élhetett át, amit korábban soha.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik